SEGAF Nyhedsbrev
Juli 2020 (2)
Danish Senior Open, SEGAF Open! Generalforsamling

Danish Senior Open 2020
Simon's Golfklub
den 23.-25. juli!

Så er det lige før, at årets store turnering,
Danish Senior Open Championship by Steen Tinning
løber af stablen.

94 spillere stiller op, heraf blot 5 udlændinge, 3 fra Sverige, 1 fra Tyskland og 1 fra Italien. Det begrænsede antal udlændinge skyldes uden tvivl Covid-19 pandemien. Flere andre udlændinge har således kontaktet SEGAF mhp. deltagelse, men er sprunget fra bl.a. pga  de aktuelle indrejse begrænsninger og opholdskrav.

Hvis nogen ikke er bekendt hermed, kan vi oplyse, at Simon's Golfklub de seneste måneder har gennemført en større opgradering af banen. Greenkeeperne har arbejdet hårdt på at få banen klar, men da der kan være visse udeståender vil SEGAF onsdag den 22. juli gennemgå banen sammen med DGU dommer og DGU turneringsleder og sikre, at evt. ikke spilbare områder bliver markeret som "Ground under Repair".
Spillerne vil sammen med scorekort få udleveret lokalregler for turneringen!

Turneringen spilles på sløjferne C og B, med første start
torsdag den 23. kl. 12.00

Startliste kan ses her
 
Den officielle middag om torsdagen er aflyst, men restauranten er åben og man kan få Dagens ret eller bestille "a la carte"!

SEGAF OPEN
Langesø 5.-6. september!

Som tidligere omtalt kunne bestyrelsen og Lyngbygaard desværre ikke finde frem til en for SEGAF brugbar dato. Diverse baner har været på tale, men det har været svært at finde en termin der passede både SEGAF og banerne.

Vi er derfor glade for, at Langesø Golfklub har taget godt i mod vores foreslag, om at kombinere Langesø Senior Open og SEGAF Open.

Mange husker formodentlig banen som en perle der er værd at gense/-spille!

Vi vender tilbage med mere info når vi nærmer os.

Generalforsamlingen

Også vedr. afholdelse af generalforsamlingen ser det ud til at der er en løsning. Vi forventer, at den bliver afholdt i forbindelse med DGU Tour finalen den 25.-26. september. 

Støt vores sponsorer!

Sent for Free via MPZMail
Start sending beautiful campaigns in seconds.
Try MPZMail FREE