SEGAF Nyhedsbrev
Maj 2020

Corona virus huserer stadig i Danmark
Der er stadig er gang i Corona smitten, og pt. er smittetrykket steget fra 0,6 til 0,9! Men sålænge smittetrykket er under 1,0 vil epidemien langsomt ebbe ud. Det svære nu er at åbne samfundet igen uden at smittetrykket stiger. Som alle ved drøfterr de politiske partier derfor også hvordan og hvor meget samfundet skal åbnes.
Men hvis alle fortsat opfører sig ansvarligt og følger de givne retningslinjer, så er der vel håb forude for afviklingen af bl.a. Danish Senior Open, DSO, og af den aflyste SEGAF Open.
Men inden da kommer bl.a Ledreborg Palce Golf, senior- og veteran challenge den 16.-17. maj, og vi har netop erfaret, at man har besluttet at gennemføre turneringen.

Ledreborg Palace Golf,

Senior- og veteran challenge, 16.-17. maj

Så har Ledreborg meldt ud, at årets første Senior - Veteran turnering bliver afviklet. Lad os håbe på, at det er startskuddet til at sæsonen kommer i gang.
Bemærk reglerne for ankomst:
Ankomst tidligst 45 min før start! 15 min til indskrivning, 15 min til opvarmning driving range, 15 min til opvarmning short game.
Se i øvrigt betingelserne i Golfbox!
Der vil også være en præmie til bedste Super-Veteran Herre og dame.
Sidste tilmelding er d. 10 maj
Link til tilmelding her

Danish Senior Open Amateur Championship by Steen Tinning
Simons Golf Club
23. - 25. juli, 2020

Tilmelding til DSO blev åbnet i Golfbox den 19. april.
Se nærmere om betingelserne og tilmelding her

Den udskudte Generalforsamling!

Desværre er det på nuværende tidspunkt endnu ikke klart, hvornår vi kan afholde vores Generalforsamling. Når "større" forsamlinger (efter sigende op til 500 personer) bliver tilladte, må vi se på i forbindelse med hvilke(n) Senior Eliteturnering vi kan afholde Generalforsamlingen.

Danmarksturneringen

DGU har netop meldt ud at Danmarksturneringen bliver afviklet over 2 weekends, nemlig de 2 datoer der allerede er afsat i programmet, dvs.
13.-14. juli
og
15.-16. august
Man har altså opgivet tanken om at tage en ekstra weekend i brug, og matcherne bliver nu afviklet på neutral bane, og altså ikke som ude- og hjemme kampe.
Se DGU's udmelding her.

GOLFHÆFTET
Fristen for tilbuddet endnu engang forlænget!

Deadline for tilbuddet fra Golfhæftet (se nedenfor) er pga den aktuelle situation forlænget til 1. juni: 

Det glæder Bestyrelsen at vi kan præsentere følgende aftale for medlemmerne!
Indtil udgangen af marts 2020 (nu forlænget til 1. juni) kan SEGAF medlemmer erhverve Golfhæftet Plus for kun 375 kr (normal pris 649).
Har du købt Golfhæftet kan du spille på hundredevis af golfbaner for ½ pris, og med Golfhæftet Plus kan du desuden spille samme bane flere gange i løbet af året.
Yderligere info: se Link til Golfhæftet 
Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så kan du bestille Golfhæftet her:

MEDLEMMER OG KONTINGENT

Medlemmer:
Vi har i løbet af vinter/forår haft en pæn medlemstilgang, således at vi i skrivende stund er blevet 147 medlemmer. Vi ønsker alle de nye medlemmer velkommen.

Kontingent:
Desværre mangler nogle af jer stadig at betale kontingentet for 2020. 

I følge vedtægterne skal kontingentet være indbetalt senest med udgangen af årets 1. kvartal. Så få det nu gjort! Kontingent

NÆSTE TURNERINGER

DGU Tour II
Mølleåen Golf Klub
30.-31. maj
Tilmelding her

Langesø Senior Open
Langesø Golf Klub
6.-7. juni
 
Sent for Free via MPZMail
Start sending beautiful campaigns in seconds.
Try MPZMail FREE