SEGAF Nyhedsbrev
August 2020
Resultat DSO 2020, Resultat DM, SEGAF Open på Langesø!
Indkaldelse til Generalforsamling

Danish Senior Open Amateur Championship 2020

Resultatet af DSO på
Simon's Golfklubs bane
den 23.-25. juli

Så nåede vi til vejs ende og kunne kåre DSO mestrene i de forskellige klasser.
Ud af de 94 spillere der stillede op til start, klarede 66 sig igennem til finaledagen, og de kunne glæde sig over sol og perfekte forhold til sidste runde, især efter at 2. runde havde budt på meget regn og blæst, som ikke gjorde spillet lettere
Først skal der dog lyde en tak til Simon's GC / Simon's A/S for at give os mulighed for at afvikle turneringen på denne mesterskabsbane. Greenkeperne havde sørget for hurtige greens alle tre dage; bunkers, som endnu ikke havde sat sig helt, gav også udfordringer for spillerne, men det blev taget med godt humør.
Stor tak til de frivillige, som hjalp til, samt til DGU som stillede med turneringsleder og dommer, så alt kunne foregå efter reglerne.
Lørdag kl.15.45 kom sidste bold ind og kort efter kunne klapsalverne høres, da vinderne blev præsenteret i Albatros Bar.

Vinderne af de enkelte rækker blev
D60+:
1. Iris Christoffersen(+44), Maribo Sø
2. Marianne Hemmingsen (+73), Furesø

D50+:
1. Lotte Greve(+16), Kokkedal
2. Else Kalstad(+24), Furesø

H70+:
1, Hans Stenderup(+44), Rungsted
2. Ole Krogaard(+47), Simon's

H60+:
1. Henrik Dyring(+24), Simon's
2. Søren Bollerup Hansen(+28), Furesø

H50+:
1. Bjørn Nørgaard(+2), Rungsted
2. Hans Peter Jacobsen(+5), The Scandinavian.

Link til resultat listen: https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1030#/competition/2356326/results/2372572

Derudover skrev Golf.DK

Her et billede af alle vindere, runner ups! - og nogle få andre deltagere!

DM for Seniorer og Veteraner
Midtfyns Golfklub

Tror jeg taler på alle spillers vegne når jeg sender en stor tak til Midtfyns GK, som i den grad bød os velkomne i sidste weekend til DM. En masse frivillige, greenkeepere, DGUs turneringsledere og dommere sørgede for vi alle fik en god oplevelse. Stor tak til jer.
Banen stod flot, med flotte for-greens og greens der rullede jævnt og tilpas hurtigt. Efter runden stod klubbens frivillige klar med drikkevarer, grillpølser og så kunne runden diskuteres i skyggen under pavillonerne.

Efter de 3 runder kunne der kåres DM vindere i 7 klasser:
I Senior Damerækken forsvarede Kristine Rasmussen(+10), Aarhus GC, guldet fra 2019, sølv gik til Janneke Andersen(+17), Vejle, og Elisabeth Staun(+18), Helsingør, fik bronze.


I Veteran Damerækken vandt Marianne Nielsen(+25), Kolding, foran sidste års mester, Iris Christoffersen(+27), Maribo Sø, og Anne Kaae (+29), Værløse, fik Bronze.


I Senior Herre rækken vandt Klaus Skeem(par), Esbjerg, foran den lokale Tony Jensen(+1), Lars Jørgensen(+3), Esbjerg, blev tildelt bronze efter at være sluttet på en delt tredjeplads med Finn Andersen fra Kolding(+3).

I Veteran Herre rækken vandt Søren Bollerup Hansen(+11), Furesø, foran 3 spillere, der alle sluttede i +16. Sidste års vinder Henrik Dyring, Simon's, var bedst efter fintælling og tog sølv foran Kim Worm, Ledreborg. Jan Birger Nielsen, Roskilde, endte lige uden for præmie rækken.

I Superveteran Herre rækken vandt Knud Sæby (+39), Aalborg, Svend Mathiesen(+41), Odsherred, fik sølv og Hans Stenderup(+42), Rungsted, tog bronze foran Frank Niebuhr(+42), Ikast Tullamore.
Stort tillykke til alle vinderne.
Link til resultat:
https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/2359485/leaderboard/2374686

Referent Henrik B. Johansen!

SEGAF Tee-boks skilte

Gennem nogle måneder har bestyrelsen arbejdet på at designe og producere SEGAF's egne Tee-boks skilte. Det lykkedes at få dem færdig til tiden, således at de kunne komme i brug for første gang i forbindelse med Danish Senior Open. Det glæder os, at det blev bemærket af adskillige af deltagerne.
Planen er at tage dem i brug i forbindelse med alle SEGAF arrangerede turneringer.
Vi takker vore sponsorer BDO og Advokaterne Lund, Elmer og Sandager, og gør i øvrigt opmærksom på, at der stadig er 6 sæt Tee-boks skilte ledige for en interesseret sponsor! 

Langesø Senior og SEGAF Open

Som oplyst tidigere bliver Langesø Senior Open og SEGAF Open slået sammen til en og samme turnering.
Bestyrelsen er rigtig glad for at Langesø Golfklub gik med denne idé.

Så, i week-enden den 5.-6. september går det løs endnu engang, og nu med en enestående chance for at slå to "fluer" med et smæk.
Tilmelding her!

Indkaldelse til generalforsamling,
lørdag den 5. september kl. 19.30
Langesø Golfklub

Dagsorden

 1. Valg af dirigent
 2. Bestyrelsens beretning
 3. Forelæggelse af regnskab til generalforsamlingens godkendelse
 4. Behandling af forslag fra bestyrelsen eller foreningens medlemmer
  Bestyrelsen fremlægger forslag til vedtægtsændringer (forslaget kan rekvireres ved henvendelse til sekretæren: info@segaf.dk)
 5. Fastsættelse af kontingent
 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  Henrik B. Johansen, Torben Jørgensen og Lars Remvig er villige til genvalg.
  Bestyrelsen foreslår Peter F. Adolph, Furesø Golfklub, som nyt medlem af bestyrelsen. Peter F. Adolph er villig til valg.
 7. Valg af suppleant
 8. Valg af revisor
 9. Eventuelt

EM Midage

Lotte Greve, Kokkedal, senior og medlem af SEGAF, spillede med hos de unge, der i weekenden skulle afgøre, hvem der var var bedst i Europa i aldersklassen 30+.
Det blev til en flot 10. plads.
Link til resultat: http://www.ega-golf.ch/event/2020-european-mid-amateur-championship

Sent for Free via MPZMail
Start sending beautiful campaigns in seconds.
Try MPZMail FREE